Qlippie Q1: akční kamera nemusí mít nudný vzhled

Qlippie Q1 je nová sportovní kamera s Full HD videem, voděodolností do 15 metrů, senzorem Sony a hlavně s atraktivním designem v několika barevných variantách.

Na trhu se objevila nová akční kamera, která na první pohled zaujme hlavně svým vzhledem. Qlippie Q1 totiž nabízí 14 různých barevných variant.

Kamera má senzor SONY IMX179 s nativním 8MPx rozlišením. U videa je schopná nahrávat v 1080p rozlišení s 30fps, HD video má k dispozici až 90 snímků za sekundu. Objektiv se světelností f/2,6 má úhel záběru 122°. Qlippie má dokonce zabudovanou 32GB paměť, tedy odpadá problém s pomalými paměťovými kartami.

Potěší i malé rozměry kamery: 48 x 48 x 19,6 mm a hmotnost je 45g. Videa jsou nahrávána do formátu mp4 a na jedno nabití by dle výrobce měla kamera vydržet 2 hodiny při 720p rozlišení.

Qlippie přichází s hliníkovým klipem, který lze umístit třeba na oblečení a sadou dekorativních nálepek, se kterou můžete jednoduše měnit vzhled kamery dle vlastního vkusu. V pouzdru je pak voděodolná do hloubky 15 metrů.

Podívejte se na video natočené kamerou Qlippie Q1:

Více informací o kameře najdete na qlippie.com.

 

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde