Q3H-2: další levná 4K kamera s 30fps se chystá do prodeje

Další levná outdoorová kamera se snaží probojovat na trh. Nabízí 4K video nebo senzor od Sony. A to vše za 50 amerických dolarů!

Akční kamera Q3H-2 přichází v těchto dnech na čínský trh. Hlavním lákadlem kamery je 4K video s 30fps a senzor od Sony. Konkrétně 16Mpx CMOS snímač Sony 179A. Objektiv má úhel záběru 170°.

Mimo 4K videa je kamera schopná nahrávat videa ve 2K rozlišení s 30fps, 1080p video s 60 snímky za sekundu a HD rozlišení bude možné natáčet až s 120fps. 

Q3H-2 disponuje 2" displejem se živým náhledem natáčeného videa, micro HDMI a USB sdířkou a Wifi, díky ní se bude možné propojit s mobilním telefonem. 
 
Jako u většiny čínských outdoorových kamer k Q3H-2 dostanete velké množství příslušenství včetně voděodolného pouzdra. Baterie v kameře má 900 mAh a vydržet by měla 70 minut natáčení 1080p videa.
 
Nejzajímavější na této kameře je ovšem cena. Q3H-2 se na čínském trhu prodává za cenu $50! Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde