První video z outdoorové kamery Xiaomi Yi 4K

Nová outdoorová kamera Xiaomi Yi 4K vzbudila vlnu šílenství. A protože se kamera dostává k prvním majitelům, podívejte se na TimeLapse video z této kamery.

Nativní 4K video s 30fps, Full HD video se 120fps, stabilizace videa, 2,19" dotykový displej nebo baterie o kapacitě 1400 mAh. To vše nabízí kamera Xiaomi Yi 4K. Veškeré její specifikace a představení kamery najdete v našem článku.

Na YouTube se objevují také první videa natočená právě touto kamerou. Podívejte se na TimeLaspe video ve 4K rozlišení:

Aktuality

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde