První video z outdoorové kamery Xiaomi Yi 4K

Nová outdoorová kamera Xiaomi Yi 4K vzbudila vlnu šílenství. A protože se kamera dostává k prvním majitelům, podívejte se na TimeLapse video z této kamery.

Nativní 4K video s 30fps, Full HD video se 120fps, stabilizace videa, 2,19" dotykový displej nebo baterie o kapacitě 1400 mAh. To vše nabízí kamera Xiaomi Yi 4K. Veškeré její specifikace a představení kamery najdete v našem článku.

Na YouTube se objevují také první videa natočená právě touto kamerou. Podívejte se na TimeLaspe video ve 4K rozlišení:

Aktuality

YI Handheld Gimbal oficiálně s výdrží až 4,5 hodiny

Společnost Yi Technology, která je známá hlavně výrobou akčních kamer pro Xiaomi oficiálně představila stabilizátor pro akční kamery. Ten nabízí stabilizaci ve 3 osách a dlouho výdrž na baterii.

Feiyu Summon je akční kamera na 3-osém gimbalu

Feiyu Summon je akční kamera s nativním 2K rozlišením, kterou dostanete i s vlastním stabilizátorem tří os. Parametry kamery sice nenadchnou, ale jako kombinace s gimbalem to může být zajímavá volba.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde