První video z outdoorové kamery Xiaomi Yi 4K

Nová outdoorová kamera Xiaomi Yi 4K vzbudila vlnu šílenství. A protože se kamera dostává k prvním majitelům, podívejte se na TimeLapse video z této kamery.

Nativní 4K video s 30fps, Full HD video se 120fps, stabilizace videa, 2,19" dotykový displej nebo baterie o kapacitě 1400 mAh. To vše nabízí kamera Xiaomi Yi 4K. Veškeré její specifikace a představení kamery najdete v našem článku.

Na YouTube se objevují také první videa natočená právě touto kamerou. Podívejte se na TimeLaspe video ve 4K rozlišení:

Aktuality

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde