První video z outdoorové kamery Xiaomi Yi 4K

Nová outdoorová kamera Xiaomi Yi 4K vzbudila vlnu šílenství. A protože se kamera dostává k prvním majitelům, podívejte se na TimeLapse video z této kamery.

Nativní 4K video s 30fps, Full HD video se 120fps, stabilizace videa, 2,19" dotykový displej nebo baterie o kapacitě 1400 mAh. To vše nabízí kamera Xiaomi Yi 4K. Veškeré její specifikace a představení kamery najdete v našem článku.

Na YouTube se objevují také první videa natočená právě touto kamerou. Podívejte se na TimeLaspe video ve 4K rozlišení:

Aktuality

Niceboy PILOT XR: videokamera s GPS, WiFi a 4K videem

Niceboy na trh uvádí novou kameru do auta PILOT XR. Tato kamera umí nahrávat ve Full HD (1920 x 1080p) rozlišení s 60 snímky a nechybí ani interpolované 4K video. Kamera navíc disponuje magnetickým držákem, GPS a WiFi.

GoPro Hero8 Black se v ČR začne prodávat 25.10. Jaká je cena?

GoPro Hero8 Black je nejnovější akční kamerou s 4K 60fps rozlišením a vodotěsností bez pouzdra do 10 metrů, která nově nabízí možnost připojení přímo na své tělo externího mikrofonu nebo světla. Jaká je česká cena?

GoPro HERO 8 oficiálně: žádná revoluce nás nečeká

GoPro dnes oficiálně představilo nejnovější akční kameru Hero8. Ta nabídne stejné rozlišení jako předešlý model, novinkou je pouze možnost připojitelného příslušenství. V prodeji bude také model GoPro Max, co bude umět?

GoPro Hero8 Black: 4K 120fps a 1080p 480fps video?

GoPro by v průběhu září mělo přijít s novým modelem své akční kamery. Dle uniklého obrázku by se ke kameře mělo dát připojit další příslušenství. Hero8 Blac by navíc měla umět 4K 120fps a 1080p 480fps video.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde