První video, kde je zachycena kamera Xiaomi Yi Camera 2

Na oficiální stránce věnované kamerám Xiaomi se objevilo video, ve kterém jde vidět novinka Yi Camera 2. A rovnou se pustili do srovnání výdrže baterie s GoPro.

První outdoorová kamera od Xiaomi se opravdu povedla (recenze Xiaomi Yi Sports Camera zde) a velké pozvyžení zaznamenaly informace o chystané novince Xiaomi Yi 4K, o které jsme psali zde.

Nyní se na oficiální facebookové stránce objevilo video, které novou kameru od Xiaomi zachycuje. A nejen tuto kameru, rovnou jde o srovnání výdrže baterie s GoPro Hero 4 Black Edition. Naše srovnání parametrů těchto dvou kamer najdete zde.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Jak je z videa patrné, tak díky použitému procesoru a větší kapacitě baterie, je na tom Xiaomi Yi Camera 2 daleko lépe, tedy co se výdrže na jedno nabití týče, než kamera GoPro Hero 4 BE.

Cena Xiaomi Yi Camera 2 zatím nebyla specifikovaná, na jednom z čínských eshopů se objevila předobjednávka za 299$, ale tuto cenu berme jen jako čistou spekulaci.

Aktuality

První videa, které natočil dron od Xiaomi

Dron od Xiaomi překvapil nejen svou výbavou, ale i cenou. Nyní jsou k dispozici první videa, které Xiaomi Mi Drone pořídil. Podívejte se jaké záběry pořizuje.

Recenze outdoorové kamery Xiaomi Yi Sport Black

Recenzí prošla akční kamera od Xiaomi. Yi Sport Camera v Black edici dokáže natáčet videa v rozlišení 1080p s 60fps a disponuje velmi kvalitním procesorem a senzorem.

Xiaomi Mi Drone: 4K kamera a autonomní let

Xiaomi představilo svůj první dron. Ten disponuje vlastní 4K kamerou a zvládá samostatný let či přistání. Navíc překvapí cenou, která je nižší než se očekávalo.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde