První video, kde je zachycena kamera Xiaomi Yi Camera 2

Na oficiální stránce věnované kamerám Xiaomi se objevilo video, ve kterém jde vidět novinka Yi Camera 2. A rovnou se pustili do srovnání výdrže baterie s GoPro.

První outdoorová kamera od Xiaomi se opravdu povedla (recenze Xiaomi Yi Sports Camera zde) a velké pozvyžení zaznamenaly informace o chystané novince Xiaomi Yi 4K, o které jsme psali zde.

Nyní se na oficiální facebookové stránce objevilo video, které novou kameru od Xiaomi zachycuje. A nejen tuto kameru, rovnou jde o srovnání výdrže baterie s GoPro Hero 4 Black Edition. Naše srovnání parametrů těchto dvou kamer najdete zde.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Jak je z videa patrné, tak díky použitému procesoru a větší kapacitě baterie, je na tom Xiaomi Yi Camera 2 daleko lépe, tedy co se výdrže na jedno nabití týče, než kamera GoPro Hero 4 BE.

Cena Xiaomi Yi Camera 2 zatím nebyla specifikovaná, na jednom z čínských eshopů se objevila předobjednávka za 299$, ale tuto cenu berme jen jako čistou spekulaci.

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde