První videa, které natočil dron od Xiaomi

Dron od Xiaomi překvapil nejen svou výbavou, ale i cenou. Nyní jsou k dispozici první videa, které Xiaomi Mi Drone pořídil. Podívejte se jaké záběry pořizuje.

Mi Drone je první kvadrokoptéra od Xiaomi. Veškeré informace o tomto dronu jsme přinesli v tomto článku. K dispozici jsou dvě verze dronu. Dražší verze má nativní 4K kameru. Tento dron je ale stále ve stádiu vývoje. Mi Drone s Full HD kamerou je ale již k dispozici a na internetu se objevily první videa, které dron od Xiaomi pořídil. Podívejte se na ně:

Co na videa říkáte? A jak se Vám líbí novinka od Xiaomi, která umí létat?

Aktuality

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde