První 4K 60fps videa natočená akční kamerou Yi 4K+

Na internetu se objevila první videa, která natočila kamera Yi 4K+ a protože se jedná o akční kameru s 4K 60fps rozlišením, tak i ve stejném rozlišení jsou ukázky, které si můžete pustit.

Yi 4K+ je první akční kamera na světě, která disponuje 60 snímky za sekundu u UltraHD rozlišení. Kompletní specifikace kamery Yi 4K+ najdete v našem předešlém článku.

Na YouTube se objevila první videa v 4K 60fps rozlišení právě z chystané novinky Yi 4K+ a musím říct, že ač se jedná o prototyp kamery, tak natočená videa nejsou vůbec špatná. Zvláště co se ostrosti a množství detailů týče:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: YouTube

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde