Problémy GoPro Karma na videu. Létat s GoPro je nebezpečné

Čím více dronu GoPro Karma se prodalo, tím víc je jasné, jak velký problém tento dron má. V průběhu letu se totiž odpojí od zdroje energie a nekontrolovaně se zřítí. Podívejte se na video.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

O tom, že má dron GoPro Karma technické problémy a že jej vlastníci mají vrátit zpět do GoPro, jsme Vás informovali v tomto článku. Že je problém opravdu vážný ukazuje čím dál více videí nejen na YouTube.

Problém prvního dronu od GoPro spočívá v samovolném odpojení od zdroje energie při letu a tím zapříčiněným nekontrolovatelným pádem dronu Karma. Naštěstí zatím nebyl nikdo zraněn, i když občas to je jen o vlásek:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Společnost GoPro důrazně nabádá všechny majitele dronu, aby jej okamžitě přestali používat a to i v případě, kdy nejeví GoPro Karma žádné znaky problému. Všech 2500 prodaných kusů se musí vrátit zpět do GoPro. Více informací zde.

Že problém není ojedinělý, jde vidět i na diskuzním fóru komunity GoPro. Jste majitelem dronu GoPro? Co říkáte na tento problém? Napište do diskuze:

Zdroj: YouTube a GoPro

Aktuality

SJCAM SJ7 STAR vs Yi 4K Camera 2: srovnání TOP kamer

SJ7 STAR je nejnovější kamera od SJCAM, která přichází s procesorem Ambarella a senzorem Sony, tedy stejným hardwarem jako u akční kamery Yi 4K. Jak si tyto dvě kamery vedou ve srovnání parametrů?

YI Handheld Gimbal oficiálně s výdrží až 4,5 hodiny

Společnost Yi Technology, která je známá hlavně výrobou akčních kamer pro Xiaomi oficiálně představila stabilizátor pro akční kamery. Ten nabízí stabilizaci ve 3 osách a dlouho výdrž na baterii.

Feiyu Summon je akční kamera na 3-osém gimbalu

Feiyu Summon je akční kamera s nativním 2K rozlišením, kterou dostanete i s vlastním stabilizátorem tří os. Parametry kamery sice nenadchnou, ale jako kombinace s gimbalem to může být zajímavá volba.

Trh s kamerami se mění! Už nechceme to nejlevnější

Doba se posunula a lidé již nechtějí nejlevnější akční kamery, ale žádají to nejlepší. Opravdové 4K rozlišení a co nejvíce snímků u Full HD, bez stabilizace to také nejde. A výrobci kamer na to slyší.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde