Problémy GoPro Karma na videu. Létat s GoPro je nebezpečné

Čím více dronu GoPro Karma se prodalo, tím víc je jasné, jak velký problém tento dron má. V průběhu letu se totiž odpojí od zdroje energie a nekontrolovaně se zřítí. Podívejte se na video.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

O tom, že má dron GoPro Karma technické problémy a že jej vlastníci mají vrátit zpět do GoPro, jsme Vás informovali v tomto článku. Že je problém opravdu vážný ukazuje čím dál více videí nejen na YouTube.

Problém prvního dronu od GoPro spočívá v samovolném odpojení od zdroje energie při letu a tím zapříčiněným nekontrolovatelným pádem dronu Karma. Naštěstí zatím nebyl nikdo zraněn, i když občas to je jen o vlásek:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Společnost GoPro důrazně nabádá všechny majitele dronu, aby jej okamžitě přestali používat a to i v případě, kdy nejeví GoPro Karma žádné znaky problému. Všech 2500 prodaných kusů se musí vrátit zpět do GoPro. Více informací zde.

Že problém není ojedinělý, jde vidět i na diskuzním fóru komunity GoPro. Jste majitelem dronu GoPro? Co říkáte na tento problém? Napište do diskuze:

Zdroj: YouTube a GoPro

Aktuality

Panasonic Lumix GH5 přinese 4K video s 60fps!

Společnost Panasonic uvede novinku Lumix GH5, která jako první na světě zvládne nahrávat video v UltraHD rozlišení s 60 snímky za sekundu. Navíc bude disponovat funkcí 6K Photo.

Gitup Git3: další akční kamera se 120fps při Full HD?

Na trh měla přijít další akční kamera, které zvládne nativní 4K rozlišení a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu, navíc bude mít i GPS. Příští rok bychom se měli dočkat kamery Gitup Git3.

Yi 4K Camera umožňuje živý stream na YouTube

Akční kamera Yi 4K nově umožňuje živý stream na YouTube či Facebook. Nutná je aktualizace kamery a aplikace pro mobilní telefony. Podívejte se na video návod, jak celý proces funguje.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde