Poslední šance na nákup levných kamer GoPro!

Společnost GoPro oznámila konec prodeje nejlevnějších modelů svých outdoorových kamer. Nyní máte poslední šanci si některou koupit!

Jak už jsme Vás informovali v samostatném článku (článek najdete zde), tak společnost GoPro ukončuje prodej svých nejlevnějších modelů a to právě k dubnu 2016. Proto nyní máte jednu z posledních šancí, kdy si tyto kamery GoPro koupit!

GoPro Hero
Nejlevnější model od GoPro disponuje možností natáčet videa v rozlišení 1080p při 30fps a HD rozlišení zvládá se 60 snímky za sekundu. 
GoPro Hero disponuje funkcí QuikCapture, která umožní zapnutí a automatické nahrávání stiskem jediného tlačítka, režim Burst Photo, který umožní fotit 5MP akční fotografie rychlostí až 5fps. Kamera je integrována do robustního, až do 40m vodotěsného krytu. 
Světelnost širokoúhlého objektivu je f/2,8, baterie integrovaná do kamery má kapacitu 1 180 mAh a při nejvyšším rozlišení vydrží nahrávat až 2,5 hodiny. Model Hero podporuje paměťové karty do velikosti 32GB.
 
Více informací o kameře GoPro Hero najdete zde
 
GoPro Hero+ LCD
Kamera Hero+ LCD nabízí oproti nejlevnějšímu modelu 60fps u Full HD videa a 8MPx fotografie. Dotykový displej kamery HERO+ LCD umožňuje náhled živého obrazu. Pro snadnější nastavení kamery pomůže také to, že displej u kamery je dotykový.
HERO+ LCD má vestavěné WiFi a Bluetooth, což umožňuje kameru připojit k aplikaci GoPro App a dálkovému ovladači Smart Remote.
Baterie má stejnou velikost jako u nižšího modelu a při 60fps u Full HD videa vydrží kamera natáčet 1,5 hodiny. Kamera podporuje paměťové karty až do velikosti 64GB.
 
Více informací o kameře GoPro Hero+ LCD najdete zde
 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde