OKAA: outdoorová 2K kamera, která má tachograf

Okaa je nejen akční kamera, která je voděodolná. Lze ji použít i jako záznamovou kameru s tachografem. Navíc nahrává videa až do rozlišení 1440p a má 16MPx senzor od Sony.

Včera jsme psali o kameře Campark ACT70 (více informací o kameře zde) s tím, že u nový sportovních kamer není moc co vymýšlet. To si ale nemyslí společnost Okaa, která u své levné outdoorové kamery přidala funkci záznamu rychlosti a vzdálenosti - tachografu.

Ze specifikací kamery stojí za zmínku, že akční kamera Okaa použila 16MPx senzor od Sony, který je například i v kameře SJCAM M20 (více informací o M20 zde). To by mělo zajistit velmi kvalitní fotografie. Procesor v kameře je od Sunplus a objektiv má 170° s efektem rybího oka. Ten lze ale odstranit pomocí korekce, která je dostupná z menu kamery. 

Okaa je schopná natáčet videa při maximálním rozlišení 1440p s 30 snímky za sekundu. U Full HD videa je k dispozici 60fps a zpomalené videa lze vytvářet z 720p rozlišení, protože zde je možné využít až 120fps. Kamera je navíc vybavena optickou stabilizací obrazu.

Potěší i voděodolnost až do hloubky 60 metrů díky certifikaci IP68, tedy za předpokladu, že kameru umístíte do pouzdra. Voděodolné pouzdro je součástí prodejního balení. K mobilnímu telefonu je možné kameru připojit pomocí WiFi a na zadní straně kamery je 2" displej.

A jaké video kamera natáčí? Podívejte se:

DigitalniKamery.com na Facebooku. Staňte se naším fanouškem. Chystáme několik novinek!

Kamera se v Číně prodává za cca 120$. Co na akční kameru Okaa říkáte? Napište do diskuze:

Aktuality

Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence

Jste nadšenci do RC modelů nebo si chcete koupit vlastní dron? A už jste přemýšleli, jakou kameru si pořídit pro nejlepší záběry? Foxeer přichází s novou FPV akční kamerou!

OKAA: outdoorová 2K kamera, která má tachograf

Okaa je nejen akční kamera, která je voděodolná. Lze ji použít i jako záznamovou kameru s tachografem. Navíc nahrává videa až do rozlišení 1440p a má 16MPx senzor od Sony.

Campark ACT70: outdoorová kamera, která vibruje

V nepřeberném množství akčních kamer je velmi těžké přijít s něčím novým. Už ani dálkové ovládání nepřekvapí a tak to Campark zkouší s vibrací. K čemu je?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde