Oficiální česká cena akční kamery Xiaomi Yi 4K je... Parádní

Spousta lidí čeká na uvedení kamery Xiaomi Yi 4K na českém trhu a hlavně na to, jaká bude cena této skvěle vybavené kamery. A oficiální česká cena je již známá!

Xiaomi Yi 4K Action Camera je nejočekávanější kamera tohoto roku. Co ji dělá tak unikátní je její hardwarová výbava: nejnovější 12MPx senzor Sony, procesor Ambarella, stabilizace videa, dotykový displej, velká kapacita baterie, nativní 4K video nebo 120fps u Full HD videa (kompletní specifikace kamery najdete zde).

A stejně jak se čeká na prodeje kamery u nás, tak se čeká i na cenu kamery. Yi Technology Česká republika - oficiální distributor kamer Xiaomi v ČR - zveřejnil cenu kamery Xiaomi Yi 4K. A musíme říct, že cena velmi překvapila, protože náš tip byl 7-8 tisíc Kč. Oficiální česká cena kamery Yi 4K od Xiaomi je 6999Kč. Začátek prodeje ještě není stanoven, na český trh by kamera měla přijít i s českým menu (na to si ale musíme počkat do oficiálního oznámení).

Cena v českých eshopech:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co říkáte na tuto částku? Za nás naprosto skvělá!

Aktuality

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde