Oficiální česká cena akční kamery Xiaomi Yi 4K je... Parádní

Spousta lidí čeká na uvedení kamery Xiaomi Yi 4K na českém trhu a hlavně na to, jaká bude cena této skvěle vybavené kamery. A oficiální česká cena je již známá!

Xiaomi Yi 4K Action Camera je nejočekávanější kamera tohoto roku. Co ji dělá tak unikátní je její hardwarová výbava: nejnovější 12MPx senzor Sony, procesor Ambarella, stabilizace videa, dotykový displej, velká kapacita baterie, nativní 4K video nebo 120fps u Full HD videa (kompletní specifikace kamery najdete zde).

A stejně jak se čeká na prodeje kamery u nás, tak se čeká i na cenu kamery. Yi Technology Česká republika - oficiální distributor kamer Xiaomi v ČR - zveřejnil cenu kamery Xiaomi Yi 4K. A musíme říct, že cena velmi překvapila, protože náš tip byl 7-8 tisíc Kč. Oficiální česká cena kamery Yi 4K od Xiaomi je 6999Kč. Začátek prodeje ještě není stanoven, na český trh by kamera měla přijít i s českým menu (na to si ale musíme počkat do oficiálního oznámení).

Cena v českých eshopech:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co říkáte na tuto částku? Za nás naprosto skvělá!

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde