Oficiální česká cena akční kamery Xiaomi Yi 4K je... Parádní

Spousta lidí čeká na uvedení kamery Xiaomi Yi 4K na českém trhu a hlavně na to, jaká bude cena této skvěle vybavené kamery. A oficiální česká cena je již známá!

Xiaomi Yi 4K Action Camera je nejočekávanější kamera tohoto roku. Co ji dělá tak unikátní je její hardwarová výbava: nejnovější 12MPx senzor Sony, procesor Ambarella, stabilizace videa, dotykový displej, velká kapacita baterie, nativní 4K video nebo 120fps u Full HD videa (kompletní specifikace kamery najdete zde).

A stejně jak se čeká na prodeje kamery u nás, tak se čeká i na cenu kamery. Yi Technology Česká republika - oficiální distributor kamer Xiaomi v ČR - zveřejnil cenu kamery Xiaomi Yi 4K. A musíme říct, že cena velmi překvapila, protože náš tip byl 7-8 tisíc Kč. Oficiální česká cena kamery Yi 4K od Xiaomi je 6999Kč. Začátek prodeje ještě není stanoven, na český trh by kamera měla přijít i s českým menu (na to si ale musíme počkat do oficiálního oznámení).

Cena v českých eshopech:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co říkáte na tuto částku? Za nás naprosto skvělá!

Aktuality

Nikon KeyMission 170: 4K voděodolná akční kamera

Nikon představil novou akční kameru, která je voděodolná i bez pouzdra. KeyMission 170 dokáže nahrávat videa ve 4K rozlišení a u 1080p videa nabídne až 120 snímků za sekundu.

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde