Nový Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED v prodeji v ČR

Nový širokoúhlý objektiv od Nikonu se světelností f/1,8, který fotí brilantní fotky za nízkého osvětlení, se dostal do prodeje v České republice. 

Tento nový objektiv Nikon je světelný objektiv s ohniskovou vzdáleností 24mm. Vysoká světelnost (f/1,8) nabízí malou hloubku ostrosti, úchvatné snímky za snížené světelnosti. Dokáže ostřit již od vzdálenosti 0,23 metrů. Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED má velmi lehkou konstrukci a kompaktní rozměry. Tedy je ideálním společníkem pro cestování. 

Mezi výhody objektivu patří všestrannost fotografování kratšími časy závěrky, získání brilantních snímků za nízké hladiny osvětlení a jasný obraz v hledáčku. dva optické členy ze skel s extrémně nízkým rozptylem světla (ED) a dva asférické optické členy zaručují ostré a brilantní snímky. Zkreslení obrazu je dobře korigováno a účinně potlačena je také většina dalších obrazových vad včetně barevné vady. Antireflexní vrstvy Nano Crystal Coat: potlačují výskyt reflexů a závoje pro vyšší brilanci obrazu i při fotografování v protisvětle. Ultrazvukový zaostřovací motor (SWM): zajišťuje tiché a přesné automatické zaostřování.

Technické specifikace: 

Ohnisková vzdálenost: 24 mm Světelnost: f/1,8 | Nejvyšší clonové číslo: f/16 | Konstrukce objektivu: 12 čoček v 9 členech | Obrazový úhel: Filmové jednooké zrcadlovky Nikon a digitální jednooké zrcadlovky formátu FX: 84°. Digitální jednooké zrcadlovky Nikon formátu DX: 61° | Nejkratší zaostřitelná vzdálenost: 0,23 m od obrazové roviny | Největší měřítko zobrazení: 0,2× | Počet lamel clony: 7 (kruhový otvor clony) | Průměr filtrového závitu: 72 mm | Průměr × délka (od dosedací plochy upevňovacího bajonetu): Cca 77,5 × 83 mm | Hmotnost: 355 g | Dodávané příslušenství: Zaklapávací přední krytka objektivu LC-72 o průměru 72 mm, zadní krytka objektivu LF-4, bajonetová sluneční clona HB-76, pouzdro na objektiv CL-1015

Cenové srovnání:

Nikon AF-S 24mm f/1,8G ED lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Diskusní téma: Nový NIKON 24MM f/1,8 G ED v prodeji v ČR

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde