Niceboy Vega: nové a levné outdoorové kamery na českém trhu

Na českém trhu se začíná prodávat nová řada outdoorových kamer Niceboy. Základní model se dá pořídit již za 1490Kč

Tři nové kamery Niceboy se právě začaly prodávat na našem trhu. Kamery Vega, Vega+ a Vega 4K jsou levnou alternativou k již zaběhnutým značkám a cílí hlavně na zákazníky, kteří chtějí ušetřit. Všechny kamery Niceboy Vega jsou voděodolné až do hloubky 30 metrů ve voděodolném obalu.

Niceboy Vega

Základní model s označením Vega je určen pro úplné začátečníky v oblasti natáčení outdoorových aktivit. Nabízí HD rozlišení videa a 5Mpx fotografie. Objektiv kamery Niceboy Vega je širokoúhlý se záběrem 120°. Tento model jako jediný z celé trojice nemá WiFi, ale potěší dodávané příslušenství a hlavně 2" displej. Lákavá je i cena, protože Niceboy Vega se prodává za 1490Kč

Niceboy Vega+

Kamera Vega+ je schopna natáčet už ve Full HD rozlišení a to s 30 snímky za sekundu. Objektiv je širokoúhlý se 140°. Ani zde nechybí 2" displej a navíc oproti předchozímu modelu má i WiFi. Cena za tento 1080p model je 1990Kč

Niceboy Vega 4K

Nejvyšší model od Niceboy, jak už jeho název napovídá, dokáže natáčet videa až do 4K rozlišení. Full HD video pořizuje se 60fps a objektiv má tentokrát 170°. WiFi a 2" displej je samozřejmostí, ale jako bonus k Niceboy Vega 4K dostanete voděodolné dálkové ovládání, které je již v balení s kamerou. 

Kamery Niceboy Vega, Vega+ a Vega 4K je možné zakoupit v eshopu kamerov.cz

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde