Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps videem v prodeji. Jaká je cena?

Vega 5 FUN je nová akční kamera od Niceboy, která umí 4K či 2,7K 30fps rozlišení. V prodejním balení Niceboy Vega 5 FUN navíc najdete i dálkový ovladač. Kamera se právě se začala prodávat v českých eshopech a cena příjemně potěší.

Niceboy Vega 5 FUN je velmi levná akční kamera, která nabídne 4K 30fps a 2,7K 30fps interpolované rozlišení a nechybí ani 1080p 60fps a 720p video s až 120 snímky za sekundu.

    

Akční kamera Niceboy Vega 5 FUN má 170° objektiv a fotografie je schopná pořizovat až do rozlišení 16MPx. Na zadní straně je 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa a baterie má kapacitu 900 mAh. Potěší i obsah prodejního balení, které je opět velmi bohaté. Samozřejmostí je pouzdro, se kterým je kamera voděodolná až do 30 metrů, přibaleny jsou i držáky na helmu a řídítka. Dokonce nechybí ani dálkové ovládání, které je součástí balení. Více informací o kameře Niceboy Vega 5 FUN zde.

Zajímavá je i cena Niceboy Vega 5 FUN, která je nižší než u Niceboy Vega 4K. České eshopy již Niceboy Vega 5 FUN nabízejí a to za tyto ceny:

Niceboy VEGA 5 Fun lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Za akční ceny se prodávají také akční kamery Niceboy Vega 4K a Vega 5 a to navíc s 10 000 mAh power bankou zdarma. Niceboy Vega 5 jsme navíc měli v recenzi.

Co říkáte na cenu Niceboy Vega 5 FUN? Napište do diskuze.

Aktuality

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

Xiaomi Mi Action Camera v prodeji v České republice

Xiaomi Mijia 4K nebo chcete-li Xiaomi Mi Action Camera se začala prodávat na pultech českých eshopů. Tato akční kamera s čipem Ambarella a senzorem Sony a velkou kapacitou baterie má celkem příznivou cenu.

SJCAM SJ8 PRO s 4K 60fps videem dorazí již v březnu?

SJCAM SJ8 PRO bude nejvýkonnější model akční kamery od tohoto čínského výrobce. Vypadá to, že kamera s dvojící displejů, velkou kapacitou baterie a 4K 60fps rozlišením bude oficiálně představena v březnu.

Nové akční kamery pro rok 2018. Na co se můžeme těšit?

V roce 2018 na nás výrobci akčních kamer chystají spousty novinek. Těšit se můžeme vůbec na nejlepší akční kameru od SJCAM či Niceboy. Dorazí i GoPro Hero 7 či novinka od Yi Technology? Co nového přinese rok 2018?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde