Niceboy Vega5: exkluzivní video z TOP akční kamery

Procesor Ambarella A12, Senzor Sony IMX117, stabilizace videa, nativní 4K video nebo 1080p rozlišení se 120fps. To je akční kamera Niceboy Vega 5.

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Podařilo se nám na testování získat předprodejní vzorek akční kamery Niceboy Vega 4K PRO (konečný název kamery bude Niceboy Vega 5. Tato kamera se bude zařadit mezi skutečně TOP akční kamery s nativním 4K rozlišením a jak je u Niceboy zvykem, nabídne ji za velmi zajímavou cenu.

Srdcem kamery Niceboy Vega 4K PRO je procesor Ambarella A12 a senzor Sony IMX 117, tedy prakticky stejný hardware jako má kamera GoPro Hero 4 Black Edition (ta má stejný senzor a procesor Ambarella A9). Kamera tak dokáže nahrávat nativní UltraHD video (3840 x 2160) s 30fps, 2,7K rozlišení má k dispozici také 30 snímků za sekundu a 2K video (1440p) disponuje dokonce 60fps. U Full HD rozlišení (1080p) můžeme zvolit dokonce až 120fps a lze tak toto rozlišení využít pro slow motin videa. Pokud si vystačíte s HD videem, můžete nastavit až 240 snímků za sekundu. Takové hodnoty řadí Niceboy Vega 4K mezi nejlepší akční kamery, které se dají či budou dát zakoupit.

Veškeré možnosti nastavení videa u kamery Niceboy Vega 4K PRO si můžete prohlédnout na fotce z menu kamery:

Kameře dokonce nechybí EIS stabilizace (stejná jako u Xiaomi Yi 4K) při Full HD videu a na spodní straně najdeme stativový závit, za což rozhodně palec nahoru. Zadní strana kamery je vyhrazena pro 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.

V tuto chvíli se v kameře nachází beta verze testovacího firmwaru, i tak je možné zveřejnit ukázku 2K videa s 60fps (nezapomeňte si nastavit rozlišení):

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Akční kamera Niceboy Vega 4K PRO se do prodeje dostane během několik měsíců, v prodejním balení bude velká škála příslušenství (držák na řídítka kola, držák na přilbu, různé nástavce a mnoho dalšího) a dokonce bude přibaleno dálkové ovládání. Navíc kamera by se měla prodávat za cenu 5990Kč, což je vzhledem k použitému hardwaru, který je opravdu špičkový, velmi pozitivní zpráva.
 
Závěry ohledně kvalit kamery si necháme na recenzi prodejní verze, ale už teď se dá napsat, že vzhledem k ceně a k tomu, co kamera umí ve své testovací předprodejní verzi, to bude hodně dobrá volba.

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde