Niceboy Pano: 360° kamera a brýle pro virtuální realitu

Niceboy představila novinku v podobě 360° kamery a brýlí pro virtuální realitu. Obě novinky nabídnou příznivou cenu v stále populárnějším segmentu.

Niceboy představuje novou akční 360° kameru, se kterou můžete natáčet videa pro virtuální realitu. Niceboy Pano nabídne 1080p video s 30fps a fotografie při rozlišení až 12MPx.

Kamera má několik modů pro natáčení videa, přičemž ten nejzásadnější je YouTube 360. Díky němu můžete vložit video přímo na YouTube jako 360° video a nemusíte se starat o žádnou další úpravu - vše se provede automaticky.

Niceboy Pano disponuje 8MPx CMOS senzorem, objektivem s úhlem záběru 220° a světelností f/2,0. Kapacita baterie o velikosti 1150 mAh by měla vydržet na 80 minut záznamu. Na zadní straně najdeme i 1,5" displej s živým náhledem nahrávaného videa. Nebude chybět ani WiFi a aplikace pomocí níž bude možné kameru nastavovat a prohlížet pořízené videa či fotografie.

V balení kamery bude mimo držáku na řídítka či helmu i pouzdro, které je voděodolné do hloubky 30 metrů. Niceboy Pano bude mít kompletně české menu a cena kamery bude velmi příznivá. Aktuální cena Niceboy PANO 360 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) , navíc tuto kameru očekáváme již brzo na recenzi.

Mimo samotné kamery byly představeny i brýle pro virtuální realitu Niceboy VR1. Ty Vám umožní rychlý vstup do světa virtuální reality. Stačí vložit mobilní telefon, který může mít úhlopříčku displeje od 4 do 6".

Brýle jsou se svou hmotností 340g velmi lehké, je možné nastavovat ohniskovou vzdálenost pro ostřejší pohled a podporují simulaci pohledové vzdálenosti až do 3 metrů. Aktuální cena Niceboy VR1 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) .

Co na novinky říkáte? Napište do diskuze:

Aktuality

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde