Niceboy GYRO: 3-osý stabilizátor pro akční kamery

Společnost Niceboy, známá pro své akční kamery během pár dnů na český trh uvede gimbal, který dokáže kamery stabilizovat ve 3 osách.

Od Niceboy jsme měli v testu akční kamery Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega+, dokonce jsme vyzkoušeli i jejich 360° kameru Niceboy Pano. Během pár dnů tato společnost přijde s 3-osým stabilizátorem, který je kompatibilní s většinou akčních kamer (Niceboy, GoPro, SJCAM). Níže najdete videopohled na Niceboy GYRO.

Niceboy GYRONiceboy Gyro

Niceboy GYRO má hliníkové tělo a velmi jednoduché jednotlačítkové ovládání, které zapíná gimbal, umožňuje přepínání mezi režimy naklánění a také je možné gimbal uzamknout ve všech osách.

Hmotnost Niceboy GYRO bez baterie je 292 gramů a rozměry 227 x 128 x 93 mm, na jedno nabití by tento gimbal měl vydržet 120 minut a délka nabíjení je 30 minut.

Stabilizátor Niceboy GYRO by se měl na trhu objevit do 14 dnů za cenu 6990Kč a vy se můžete podívat na unboxing gimbalu a na to jak vlastně funguje:

Aktuality

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde