Na trh se dostává akční kamera Niceboy Vega+ nové generace

Niceboy přichází s novou generací své oblibené kamery Vega+. Tato akční kamera má vylepšenou čočku, větší úhel záběru a vyšší rozlišení 2" displeje.

Čím dál oblíbenější značka akčních kamer Niceboy přichází s novou generací Full HD kamery Vega+. Po úniku nativní 4K kamery Niceboy a novinky v podobě 360° kamery, je to další zpráva o této značce na našem webu z poslední doby.

Niceboy Vega+Niceboy Vega Plus

Tou hlavní změnou u nové Niceboy Vega+ oproti předchozí generaci je vylepšení čočky kamery. Ta má nově 6G (oproti 5G) a zvyšuje se úhel záběru na 170° (místo 140° u první generace).

Další vylepšení se událo na displeji, ten má stále 2", ale narostlo rozlišení. První generace měla 220x176 pixelů, ta nová disponuje rozlišením displeje 320x240.

Niceboy Vega+ nové generace nabízí 1080p video s 30 snímky za sekundu a fotografie o rozlišení 12MPx (interpolovaně). Nechybí WiFi a v balení najdeme spousty příslušenství včetně pouzdra, které je voděodolné až do hloubky 30 metrů.

Na vylepšenou kameru Niceboy Vega+ chystáme recenzi. Zatím si můžete přečíst recenzi vyššího modelu Niceboy Vega 4K.

Niceboy VEGA+ lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Frodo: akční kamera a sportovní náramek v jednom

Bude tohle prodejní hit? Frodo minimálně vypadá velmi slibně - outdoorová kamera a sportovní náramek v jednom. Navíc nepotřebuje žádné speciální držáky a umístit Frodo jako kameru je možné kamkoliv.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde