Meknic X7 Plus: akční kamera voděodolná i bez pouzdra

X7 Plus je nová akční kamera s nativním 2K videem, senzorem Sony a displejem. Navíc je konstruovaná tak, že nepotřebuje pouzdro a můžete s ní až do 40m hloubky.

Na čínském trhu se začala prodávat nová outdoorová kamera Meknic X7 Plus, která je jedinečná hlavně svou konstrukcí. Díky ní je kamera voděodolná až do hloubky 40 metrů a není nutné kameru vkládat do pouzdra.

Na zadní straně kamery najdeme 1,5" displej s živým náhledem nahrávaného videa a po jeho odklopení je přístup k baterii a paměťové kartě. Baterie má kapacitu 1050 mAh a při Full HD rozlišení by měla vydržet 1,5 hodiny natáčení.

TOP 20 AKČNÍCH KAMER DLE CENY

Další parametry kamery už nepřekvapí: procesor Novatek N96660 a senzor Sony IMX078 s 12MPx umožňují nahrávat interpolovaně 4K video s 24fps, nativní 2K video a 30fps či 1080p rozlišení s 60 snímky za sekundu. Potěší přítomnost GPS a gyroskopu pro stabilizaci videa. Přes WiFi je možné se propojit s mobIlním telefonem a ovládat kameru či si pouštět nahrané videa. Kamera Meknic X7 Plus přijde v Číně na 125$.

Zdroj

 

Aktuality

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde