Máte akční kameru Niceboy? Je tu pro Vás NiceboyFan

Máte akční kameru či nějaké příslušenství od Niceboy? Pak by Vám neměl uniknout komunitní web Niceboyfan.cz, na kterém najdete testy, návody či aktuální firmware.

Niceboyfan.cz je komunitní web, na kterém se točí vše kolem akčních kamer Niceboy. Pokud zvažujete nákup akční kamery od Niceboy nebo již kameru máte, tak by jste si tento web neměli nechat ujít.

Nejen rady a návody ohledně nastavení kamer, ale i recenze či možnosti aktualizovat firmware kamery budete moci najít na tomto webu. Také zde naleznete informace o nejnovějších modelech, diskuzní fórum a poradnu.

Web Niceboyfan.cz je již k dnešnímu dni v provozu.

Aktuality

Aktualizace firmwaru pro akční kameru Niceboy VEGA 6

Niceboy VEGA 6 je jednou z nejlevnějších nativních 4K akčních kamer s kodekem H.265. Nově je k dispozici aktualizace firmwaru  pro tuto kameru, která přináší možnost vypnutí systémových zvůků tlačítek kamery.

Black friday 2018: nativní 4K akční kamery pod 3500Kč

Černý pátek 2018 se nezadržitelně blíží a akční ceny se dotkly i akčních kamer. Vybrali jsme akční kamery s nativním 4K rozlišením a ceny jsou tak nízko, že některé kamery se dají koupit již za cenu lehce nad 3000Kč! Jaké kamery to jsou?

GoPro HERO7 Silver VS Niceboy VEGA 6: srovnání parametrů

GoPro HERO7 Silver a Niceboy VEGA 6 jsou si parametrově velmi podobné. V čem se ale přesně tyto akční kamery liší, a která kamera toho nabídne za danou cenu více? Srovnali jsme parametry kamer GoPro a Niceboy.

Přinese SJCAM SJ9 vodotěsnost bez pouzdra? A co dál?

V SJCAM před pár týdny začali pracovat na nové akční kameře. Novinka by měla pokračovat v nově zaběhlém označení a na trh nejspíše přijde s názvem SJ9 (PRO). Základem by měla být vodotěsnost dle certifikace IP68 bez pouzdra.

Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde