Máte akční kameru Niceboy? Je tu pro Vás NiceboyFan

Máte akční kameru či nějaké příslušenství od Niceboy? Pak by Vám neměl uniknout komunitní web Niceboyfan.cz, na kterém najdete testy, návody či aktuální firmware.

Niceboyfan.cz je komunitní web, na kterém se točí vše kolem akčních kamer Niceboy. Pokud zvažujete nákup akční kamery od Niceboy nebo již kameru máte, tak by jste si tento web neměli nechat ujít.

Nejen rady a návody ohledně nastavení kamer, ale i recenze či možnosti aktualizovat firmware kamery budete moci najít na tomto webu. Také zde naleznete informace o nejnovějších modelech, diskuzní fórum a poradnu.

Web Niceboyfan.cz je již k dnešnímu dni v provozu.

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde