Máte akční kameru Niceboy? Je tu pro Vás NiceboyFan

Máte akční kameru či nějaké příslušenství od Niceboy? Pak by Vám neměl uniknout komunitní web Niceboyfan.cz, na kterém najdete testy, návody či aktuální firmware.

Niceboyfan.cz je komunitní web, na kterém se točí vše kolem akčních kamer Niceboy. Pokud zvažujete nákup akční kamery od Niceboy nebo již kameru máte, tak by jste si tento web neměli nechat ujít.

Nejen rady a návody ohledně nastavení kamer, ale i recenze či možnosti aktualizovat firmware kamery budete moci najít na tomto webu. Také zde naleznete informace o nejnovějších modelech, diskuzní fórum a poradnu.

Web Niceboyfan.cz je již k dnešnímu dni v provozu.

Aktuality

MGCool Explorer 2: akční kamera s nativním 4K a GPS

MGCOOL Explorer 2 je nová akční kamera, která bude umět nativní 4K rozlišení a u 1080p videa nabídne 120fps. Mimo 2" dotykový displej nabídne i GPS a zařadí se tak po bok kamery GoPro Hero5.

Dotykový displej u akčních kamer. Má smysl?

Akční kamery jako jsou GoPro Hero5 Black, Xiaomi Yi 4K či SJCAM SJ6 Legend sází na velký dotykový displej na zadní straně. Mají dotykové displeje smysl? A jak fungují v praxi?

Testujeme SJCAM SJ6 LEGEND s dotykovým displejem

Na test dorazila nejnovější sportovní kamera od SJCAM. Novinka SJ6 Legend má 2 displeje a ten zadní je navíc dotykový. Kamera se chlubí senzorem Panasonic s 16MPx a stabilizací pomocí gyroskopu.

DJI Mavic PRO Fly More Combo: 3 baterie a batoh

Pod názvem Mavic Pro Fly More Combo najdete známý dron od DJI, který má v prodejním balení navíc dvě baterie (3ks celkem), batoh nebo nabíječku do auta. Jaká je cena?

SJCAM SJ360 bude dražší než SJ5000X Elite

V Číně se spustily předobjednávky na první kameru pro virtuální realitu od SJCAM. SJ360 bude schopná nahrávat videa až do 2K rozlišení a její cena bude dražší než u SJ5000X Elite.

GoPro Hero5 Black a dálkový ovladač zdarma

Chystáte se pořídit akční kameru GoPro Hero5 Black? Možná Vás zaujme akce, kdy ke kameře, která je voděodolná bez pouzdra, dostanete WiFi dálkové ovládání v hodnotě 1999Kč zdarma.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde