Letní soutěž o stabilizátor Niceboy Gyro Mini

SOUTĚŽ: Vyhrajte stabilizátor pro akční kamery a mobilní telefony. Niceboy Gyro Mini je jednoosý stabilizátor s inteligentním systémem, který vám zajistí horizontálně stabilní záběry bez rušivých otřesů.

Chybí Vaší akční kameře nebo mobilnímu telefonu stabilizace videa? S naším webem a eshopem kamerov.cz můžete vyhrát stabilizátor jedné osy  Niceboy Gyro Mini. 

Se stabilizátorem Niceboy GYRO mini pořídíte stabilní záběry v jakýchkoli podmínkách. Niceboy GYRO mini je vyroben z lehkého, a přesto velmi odolného materiálu. Speciálně navržená mechanika úchytu udrží vaši kameru nebo smartphone bezpečně na svém místě. Akční kamery se navíc ke stabilizátoru uchycují v ochranném pouzdře, proto můžete natáčet zcela bez obav o svou kameru nebo stabilizátor.
 
Jednoduché ovládání jedním tlačítkem zajistí, že budete vždy připraveni k akci. Stabilizátor nabízí dva módy vyvážení, první určený pro stabilizaci záběrů akčních kamer, druhý pro použití se smartphony. Zabudovaná baterie dodá stabilizátoru dostatek energie po dobu 2-3 hodin nepřetržitého provozu.
 

Jak vyhrát?

Je to jednoduché, stačí se stát fanouškem facebookové stránky DigitalniKamery.com ("to se mi líbí" na stránku) a odpovědět na jednoduchou otázku (Jaká je kapacita baterie Niceboy Gyro Mini) pomocí vyplněného formuláře níže. Pokud si s otázkou nebudete vědět rady, tak odpověď najdete na kamerov.cz

Soutěž probíhá od 13.7.2017 do 31.8.2017 23:59 hodin. Nezapomeňte se seznámit s úplnými pravidly soutěže!
Niceboy GYRO mini - NGY-1M lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Aktuality

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde