Kompletní rozebrání Xiaomi Yi 4K Camera 2 (video)

Chcete vidět jak vypadá nová akční kamera Xiaomi Yi 4K uvnitř? Podívejte se jak otevřít tuto kameru a jak vypadá hardware v Xiaomi Yi 4K.

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V redakční poště nám přistál mail z eshopu beryko.cz, ve kterém posílají video s rozebráním nové akční kamery Xiaomi Yi 4K Action 2 (více informací o kameře zde). "Dorazila nám nová kamerka Xiaomi Yi 4K Action 2, tak jsme jí rovnou rozebrali jako první na světě", říká zástupce eshopu Ondřej Jirovec.

A protože video je to opravdu zajímavé, tak Vám ho přinášíme:

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde