Ke GoPro Hero5 Black a Session dárek v hodnotě 2000Kč

Vybraní prodejci akčních kamer GoPro Hero5 Black a Hero5 Session dávají zdarma GoPro 3-Way, který se dá použít jako monopod, prodlužovací rameno či stativ (tripod) a samotný stojí 2000Kč.

K akčním kamerám GoPro Hero5 Black a Hero5 Session dostanete dárek v podobě GoPro 3-Way a to u vybraných prodejců.

GoPro Hero5 Black je nejvyšší model akční kamery od amerického výrobce, který zvládá nahrávat videa až do 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu a zároveň je to první kamera od GoPro, která disponuje stabilizací videa a to pomocí EIS. Její hlavní výhoda je, že ke kameře není zapotřebí žádné pouzdro, protože sama o sobě je voděodolná až do hloubky 10 metrů.

GoPro 3-Way je držák, který slouží jako držák (monopod), prodlužovací rameno či tripod. Velikost tohoto držáku je v rozmezí 19 až 50cm a pohodlně se dá použít i pod vodou.

GoPro 3-Way Grip Arm Tripod AFAEM-001 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuálně tento držák dostanete ke kamerám GoPro Hero5 Black i Hero5 Session. Kteří prodejci tento dárek ke kamerám dávají, zjistíte ze srovnávače cen (pozor, nabídka je časově omezená!):

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro HERO5 Session lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Frodo: akční kamera a sportovní náramek v jednom

Bude tohle prodejní hit? Frodo minimálně vypadá velmi slibně - outdoorová kamera a sportovní náramek v jednom. Navíc nepotřebuje žádné speciální držáky a umístit Frodo jako kameru je možné kamkoliv.

Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence

Jste nadšenci do RC modelů nebo si chcete koupit vlastní dron? A už jste přemýšleli, jakou kameru si pořídit pro nejlepší záběry? Foxeer přichází s novou FPV akční kamerou!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde