Kamera SJCAM M20 bude mít dálkové ovládání s bluetooth

Dálkové ovládání pro kameru SJCAM? Nová M20 bude mít bluetooth a také vlastní dálkové ovládání. Navíc má stabilzaci videa, 2K video s 30fps a změnu FOV.

O kameře SJCAM M20 jsme už informovali. Dnes ale byla potvrzena zásadní věc. Kamera M20 bude první kamera od SJCAM, kterou půjde ovládat pomocí dálkového ovladače. Jestli bude ovladač voděodolný a zda bude součástí prodejního balení, není zatím známo. Spojení kamery a ovladače bude probíhat pomocí bluetooth.

Z už známých informací lze zmínit, že SJCAM M20 bude mít 16MPx senzor Sony IMX206 a čip v kameře bude Novatek 96660. Díky této kombinaci kamera nabídne nativní 2K video s 30fps a Full HD video s 60 snímky za sekundu. Interpolovaně bude možné natáčet až v UltraHD rozlišení s 24fps. 

Jako u všech nejnovějších kamer SJCAM bude i M20 mít stabilizaci pomocí gyroskopu a bude možné měnit úhle záběru od 170 po 70°. Nechybí ani 1,5" displej či WiFi.

Tip: sjcamczech.com - web věnovaný kamerám SJCAM. Rady, typy, testy kamer SJCAM a největší diskuzní fórum v ČR.

Další zásadní informací je, že kamera se začne prodávat 15. 4. 2016 v Číně a kamera se dostane i do České republiky. Cena v Číně byla stanovena na 109$.

Co na kameru SJCAM M20 říkáte? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde