Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

"I am LEGEND" to je slogan nové kamery Ezviz S1. Kamera dokáže natáčet Full HD videa při 60fps a při 720p můžete využít 120 snímků za vteřinu. Timelapse video se pořizuje už od jedné fotky za 0,5s.  Čím se výrobce chlubí na své kameře je DSLR 16Mpix senzor, který dokáže vyfotit 30 snímků za vteřinu. Která kamera tohle umí? Snímač má 152° úhel záběru. Nechybí bluetooth 4.0, WiFi a dokonce GPS. Voděodolné pouzdro je garancí natáčení až v 40 metrové hloubce.

Velkým lákadlem kamery Ezviz S1 může být výdrž na jedno nabití. Baterie v kameře má totiž kapacitu 1480mAh a výrobce garantuje až 3 hodiny nahrávání videa. Tohle se taky jen tak u outdoorových kamer nevidí. Kamera navíc podporuje paměťové karty až do velikosti 64GB. Nechybí ani možnost ovládat kameru přes dálkové ovládání. Zajímavé jsou i rozměry kamery:

Kamera Ezviz S1 se prodává za cenu kolem 260€. Co na ni říkáte?

Zdroj: Ezvizlife.com

Diskusní téma: Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde