Jak fotí Huawei Mate 8? Uživatelské fotky z mobilu

Huawei Mate 8 je 6" telefon s Full HD displejem a skvělou výbavou. Nás bude zajímat hlavně jak fotí. Mate 8 má 16Mpx foťák s optickou stabilizací a senzorem Sony.

Displej s rozlišením 1920x1080 a velikostí 6", procesor Hisilicon Kirin 950 s osmi jádry, RAM o velikosti 32GB nebo baterie o kapacitě 4 000 mAh. To vše jsou známé hodnoty Huawei Mate 8. Pojďme se dnes zaměřit, jak tento mobil fotí.

Doporučujeme: Huawei Mate 8 za 15 990Kč na Alza.cz

Huawei Mate 8 je vybaven senzorem Sony IMX298 s rozlišením 16Mpx. Světelnost objektivu je pak velmi slušných f/2,0. Mimo přisvětlovací diody má Mate 8 i optickou stabilizaci a velmi rychlý auto focus.

Pojďme se podívat, jaké fotografie tento mobilní telefon pořizuje:

By Huawei Mate 8
Huawei Mate 8 Sample Photos
Cámara trasera Huawei Mate 8
Cámara trasera Huawei Mate 8

Jak je vidět, u fotek venku za dobrého světla máme velmi dobrou ostrost, skvělá je i barevnost. Digitální šum je velmi nízký a neruší celkový dojem z fotky.

Huawei Mate 8 Sample Photos
Huawei Mate 8 Sample Photos
Cámara trasera Huawei Mate 8
Cámara trasera Huawei Mate 8

U fotek z interiéru se zvýšil šum a snížila ostrost. Velmi mile jsem překvapen jak fotí Huawei Mate 8 v noci. Není sice dokonalé, ale rozhodně pořízené fotky patří mezi špičku, co se fotek z mobilů týče.

Huawei Mate 8 v současné době stojí 15 990Kč, což za 6" telefon se špičkovou výbavou není hodně. Navíc ke své výbavě připojuje kvalitní senzor od Sony a velmi dobré výsledné fotografie.

Co na fotky z mobilu Huawei Mate 8 říkáte? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde