Jak fotí Canon EOS 100D? Uživatelské fotky ze zrcadlovky

Recenze na fotoaparáty jsou jedna věc, ale reálné fotografie od majitelů druhá. Podívejte se jaké fotky dokáže vyfotit zrcadlovka Canon EOS 100D.

Dnešním dnem startuje seriál, ve kterém Vám budeme představovat fotky majitelů jednotlivých fotoaparátů. A protože na flickr.com existuje nepřeberné množství fotek i s informacemi o jaký foťák se jedná, využijeme toho. Dnes začneme se zrcadlovkou a to s jednou nejoblíbenějších v ČR. Jak fotí Canon EOS 100D?

Canon EOS 100D je díky své kompaktní velikosti jednou z nejmensích zrcadlovek ve své třídě. Snímač APS-C Hybrid CMOS AF II má rozlišení 18 megapixelů. Tento nový senzor využívá fázové detekční pixely, které jsou umístěny na 80 procentech plochy snímacího čipu. Díky této technologii se zvyšuje rychlost automatického ostření a výkon při živém náhledu nebo snímání videa v rozlišení Full HD. Zrcadlovka EOS 100D může snímat rychlostí až 4 obrázky za sekundu, díky tomu mohou začátečníci pořizovat široké spektrum kvalitních obrázků, ať už jde o rodinné momentky nebo rychlé akční scény na dovolené. Model EOS 100D disponuje rovněž kapacitním dotykovým displejem Clear View II s úhlopříčkou 3".

Canon EOS 100D lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

A teď už pojďme na jednotlivé fotky z Canon EOS 100D:

A the end of this path, the beauty of Cannon Beach awaits
IMG_2434-23
The Stand
Lumière d'automne
Lake

Canon EOS 100D lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co na fotky říkáte? Napiště do diskuze:

Diskusní téma: Jak fotí Canon EOS 100D? Uživatelské fotky ze zrcadlovky

super nápad

Tohle je fakt super nápad a přimlouvám se za nějaké foťáky bez zrcátka

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde