Informace o GoPro Hero 5, test kamery SJCAM a Yi 4K v ČR

LETNÍ OHLÉDNUTÍ - na internet se dostaly první úniky o chystané kameře GoPro Hero 5, v recenzi jsme měli kameru M20 od SJCAM a stabilizátor pro akční kamery od Niceboy.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Léto je za námi a tak si pojďme zrekapitulovat to nejdůležitější o čem jsme psali o letních prázdninách:

GoPro Hero 5
Nejnovější a již pátá řada kamer od GoPro bude mít s největší pravděpodobností dotykový displej. Na internet totiž uniklo video, které tuto funkci představuje. Více v samostatném článku GoPro Hero 5 s dotykovým displejem. Další informace o Hero 5 se týkala uniklého manuálu z kamery, ve kterém se můžeme dočíst o rozlišení u videa, že kamera bude mít GPS či bude možné fotit do RAW. Více v článku Uniká manuál ke GoPro Hero 5.
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Xiaomi Yi 4K Camera 2
O novince od Xiaomi jsme se dozvěděli s jakou cenou přijde do České republiky (více zde) a také to, že je již dostupná v některých českých eshopech za velmi příznivou cenu (více zde).
 
Niceboy Vega 4K PRO
Velmi dobrou zprávou je, že výše zmíněná kamera od Xiaomi bude mít konkurenci nejen v podobě GoPro Hero 5, ale s nativní 4K kamerou, která zvládne 120fps u Full HD videa přijde i Niceboy. Ukázkové video z Niceboy Vega 4K PRO a více informací o této kameře najdete zde. Niceboy Vega 4K PRO jsme porovnali také s kamerou GoPro Hero 4 Black Edition, tedy alespoň jejich technické parametry.
 
Recenze
Ani během okurkové sezóny jsme nezaháleli a připravili pro Vás dva testy. V tom prvním jsme se podívali na kameru SJCAM M20, která za svou cenu pod 4000Kč nabízí velmi slušné parametry a dokonce se k ní dá koupit dálkové ovládání. Celá recenze včetně ukázkových videí a fotek z kamery je zde.
 
 
Testu jsme podrobili také jedno příslušenství: stabilizátor pro akční kamery Niceboy GYRO. Ten celkem slušně překvapil a výsledky stabilizace jsou velmi dobré. Celý test najdete zde.

Aktuality

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde