Informace o GoPro Hero 5, test kamery SJCAM a Yi 4K v ČR

LETNÍ OHLÉDNUTÍ - na internet se dostaly první úniky o chystané kameře GoPro Hero 5, v recenzi jsme měli kameru M20 od SJCAM a stabilizátor pro akční kamery od Niceboy.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Léto je za námi a tak si pojďme zrekapitulovat to nejdůležitější o čem jsme psali o letních prázdninách:

GoPro Hero 5
Nejnovější a již pátá řada kamer od GoPro bude mít s největší pravděpodobností dotykový displej. Na internet totiž uniklo video, které tuto funkci představuje. Více v samostatném článku GoPro Hero 5 s dotykovým displejem. Další informace o Hero 5 se týkala uniklého manuálu z kamery, ve kterém se můžeme dočíst o rozlišení u videa, že kamera bude mít GPS či bude možné fotit do RAW. Více v článku Uniká manuál ke GoPro Hero 5.
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Xiaomi Yi 4K Camera 2
O novince od Xiaomi jsme se dozvěděli s jakou cenou přijde do České republiky (více zde) a také to, že je již dostupná v některých českých eshopech za velmi příznivou cenu (více zde).
 
Niceboy Vega 4K PRO
Velmi dobrou zprávou je, že výše zmíněná kamera od Xiaomi bude mít konkurenci nejen v podobě GoPro Hero 5, ale s nativní 4K kamerou, která zvládne 120fps u Full HD videa přijde i Niceboy. Ukázkové video z Niceboy Vega 4K PRO a více informací o této kameře najdete zde. Niceboy Vega 4K PRO jsme porovnali také s kamerou GoPro Hero 4 Black Edition, tedy alespoň jejich technické parametry.
 
Recenze
Ani během okurkové sezóny jsme nezaháleli a připravili pro Vás dva testy. V tom prvním jsme se podívali na kameru SJCAM M20, která za svou cenu pod 4000Kč nabízí velmi slušné parametry a dokonce se k ní dá koupit dálkové ovládání. Celá recenze včetně ukázkových videí a fotek z kamery je zde.
 
 
Testu jsme podrobili také jedno příslušenství: stabilizátor pro akční kamery Niceboy GYRO. Ten celkem slušně překvapil a výsledky stabilizace jsou velmi dobré. Celý test najdete zde.

Aktuality

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

Niceboy PILOT X: videopohled na kameru do auta s GPS

PILOT X je první kamera do auta od Niceboy s magnetickým držákem. Navíc disponuje GPS modulem, který se uchycuje také pomocí magnetů. Podívejte se exklusivně na kameru Niceboy PILOT X v našem videopohledu.

Niceboy PILOT X – kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy uvádí na trh novou černou skříňku do auta, jejíž hlavním lákadlem je snadná manipulace díky magnetickému držáku. Stejný systém magnetického uchycení má dokonce i GPS modul. Co všechno Niceboy PILOT X umí a jaká je cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde