Hexo+ Dron, který je režisérem i kameramanem

Představte si, že byste měli dron, který sám letí a sám natáčí videa, aniž by potřeboval obsluhu. Tak přesně takový je nový Hexo+

Výrobce dronu Hexo+ (hexoplus.com) spolu s režiséry a sportovci vyvinul dron, který nepotřebuje obsluhu a sám natáčí to, co mu řeknete. V aplikaci pro Android a iOS k Hexo+ je knihovna, která obsahuje několik předem definovaných pohybů dronu. Díky nim je pak možné natáčet ty nejlepší záběry nejen Vašich sportovních aktivit. A Hexo+ to vše zvládá sám, od vzletu až do přistání není nutné, aby tento dron kdokoli obsluhoval.

Velmi zajímavým faktem je, že Hexo+ dokáže létat až rychlostí 70Km/h. Má 3 osou stabilizaci, které zajišťují stabilní obraz. Dosah aplikace v módu sledování (follow me) je 100m a dron může létat v teplotách od -10°C až do +50.

Dron nemá samostatnou kameru, ale je plně kompatibilní s GoPro Hero 3 a Hero 4, které pro natáčení můžete využít.

Níže už se můžete podívat na naprosto úžasné video, které bylo pořízeno právě Hexo+!

V současné době je možné na stránce hexoplus.com provést předobjednávku za cenu 1349$ a dodávky jsou plánovány na září 2015. Co říkáte na takovou hračku? Napište nám do diskuze pod článkem

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde