Hexo+ Dron, který je režisérem i kameramanem

Představte si, že byste měli dron, který sám letí a sám natáčí videa, aniž by potřeboval obsluhu. Tak přesně takový je nový Hexo+

Výrobce dronu Hexo+ (hexoplus.com) spolu s režiséry a sportovci vyvinul dron, který nepotřebuje obsluhu a sám natáčí to, co mu řeknete. V aplikaci pro Android a iOS k Hexo+ je knihovna, která obsahuje několik předem definovaných pohybů dronu. Díky nim je pak možné natáčet ty nejlepší záběry nejen Vašich sportovních aktivit. A Hexo+ to vše zvládá sám, od vzletu až do přistání není nutné, aby tento dron kdokoli obsluhoval.

Velmi zajímavým faktem je, že Hexo+ dokáže létat až rychlostí 70Km/h. Má 3 osou stabilizaci, které zajišťují stabilní obraz. Dosah aplikace v módu sledování (follow me) je 100m a dron může létat v teplotách od -10°C až do +50.

Dron nemá samostatnou kameru, ale je plně kompatibilní s GoPro Hero 3 a Hero 4, které pro natáčení můžete využít.

Níže už se můžete podívat na naprosto úžasné video, které bylo pořízeno právě Hexo+!

V současné době je možné na stránce hexoplus.com provést předobjednávku za cenu 1349$ a dodávky jsou plánovány na září 2015. Co říkáte na takovou hračku? Napište nám do diskuze pod článkem

Aktuality

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde