Hawkeye Firefly 7S: akční kamera s gyroskopem

Hawkeye přichází s novým modelem akční kamery Firefly 7S. Novinka nabízí nativní 2K video, senzor Sony, stabilizaci videa pomocí gyroskopu a dva displeje.

Po modelu Firefly 6S přichází Hawkeye s novinkou v podobě Firefly 7S. Na první pohled se od předchozího modelu nic nezměnilo: nativní 2K video, senzor Sony, stabilizace videa pomocí gyroskopu.

Tou hlavní změnou je ovšem použitý senzor od Sony. Starší model využíval 16MPx Sony IMX206, novinka je osazena 12MPx senzorem Sony IMX078. Procesor v kameře zůstal stejný a je od Novateku. Kamera Firefly 7S má jako nejvyšší nativní rozlišení 2K s 30fps a interpolovaně je schopná nátáčet i 4K video s 24 snímky. U Full HD videa zůstává vše při starém a zde tak máme k dispozici 60fps. U videa je možné využít stabilizaci pomocí gyroskopu.

TOP 20 AKČNÍCH KAMER DLE CENY

Hawkeye Firefly 7S má 120° širokoúhlý 6G objektiv se světelností f/2,8. Videa jsou nahrávána do formátu mp4 a baterie o kapacitě 1050 mAh by měla při 4K rozlišení vydržet 50 minut. Na zadní straně kamery najdeme 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa a nechybí ani monochromatický displej pro zobrazení aktuálního nastavení na přední straně kamery. Rozměry kamery jsou 5.90 x 2.10 x 4.10 cm a váží 102g. Spolu s kamerou je dodáváno i pouzdro, ve kterém je kamera voděodolná do hloubky 20 metrů. Cena v Číně se pohybuje kolem 110$.

 

Aktuality

Známe oficiální českou cenu dronu DJI Mavic PRO

DJI Mavic PRO je dron, který se dá složit do velikosti láhve a přenášet kdekoliv sebou, má 4K kamerou stabilizovanou ve třech osách a dosahuje rychlosti 64 km/h. Jaké je česká cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde