GoPro má nové příslušenství pro akční kamery

Společnost GoPro představila nové příslušenství pro své akční kamery Hero. Grip Extension Cable je prodlužovací kabel pro gimbal GoPro Karma Grip a druhou novinkou je selfie tyč El Grande.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro Karma Grip je stabilizátor pro akční kamery Hero5 Black, který stabilizuje ve třech osách. Nově se k němu dá pořídit i prodlužovací kabel Karma Grip Extension Cable.

Samotný kabel má 89cm a prodlužuje tak samotný stabilizátor a ovládací rukojeť. Tedy stabilizátor si můžete upevnit například na helmu a ovladač mít při ruce například na řídítkách. Jak vše funguje, jde nejlíp vidět na videu od GoPro:

Cena Karma Grip Extension Cable byla stanovena na 120$ a prodávat se začne 9.4.2017.

Další novinkou je El Grande, což je v podstatě selfie tyč, která má minimální délku 38cm a prodloužit ji lze až na 97cm. K El Grande, který bude stát 60$, lze připojit také stabilizátor Karma Grip, který se v ČR dá také samostatně koupit:

GoPro Karma Grip - AGIMB-002-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: GoPro.com

Aktuality

Frodo: akční kamera a sportovní náramek v jednom

Bude tohle prodejní hit? Frodo minimálně vypadá velmi slibně - outdoorová kamera a sportovní náramek v jednom. Navíc nepotřebuje žádné speciální držáky a umístit Frodo jako kameru je možné kamkoliv.

Foxeer Legend 1: akční FPV kamera pro RC nadšence

Jste nadšenci do RC modelů nebo si chcete koupit vlastní dron? A už jste přemýšleli, jakou kameru si pořídit pro nejlepší záběry? Foxeer přichází s novou FPV akční kamerou!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde