GoPro Hero6 oficiálně, Sony umí 1000fps a DJI má nový dron

OHLÉDNUTÍ ZÁŘÍ - Sony má foťák, který zvládá až 1000fps u videa, GoPro Hero6 je zase první akční kamera s 1080p 240fps rozlišením. Srovnali jsme také kamery Yi Lite a SJCAM SJ5000x, vybrali kameru do auta a akční kameru s ovladačem.

Měsíc září patřil hlavně GoPro. Tato společnost představila svůj nový model akční kamera a Hero6 šplhá na pomyslném žebříčku úplně na vrchol. Pokud nechcete, aby Vám unikla žádná novinka, tak nás sledujte na Facebooku! O čem jsme psali v září 2017?

V hlavní roli GoPro Hero6 Black

 
GoPro Hero6 Black se stává první akční kamerou na světě, která umí Full HD video s 240 snímky za sekundu a u 2,7K rozlišení najdeme 120fps. Navíc se tato akční kamera začala prodávat hned v den uvedení a to dokonce i v ČR. Tuto novinku jsme také srovnali s loňským modelem Hero5.
 

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sony RX0 umí 1000fps!

Sony představilo voděodolný kompakt s 1" senzorem, který umí nahrávat videa s 1000 snímky za sekundu. Bohužel tato snímková frekvence má své omezení.
 

SONY Cyber-Shot DSC-RX0 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

DJI Mavic PRO Platinum

Nový dron má americká DJI. Mavic PRO Platinum je vylepšená verze loňského modelu. Má delší dolet a tišší chod. Dronu nechybí ani 4K kamera a spousty funkcí.
 

Černé skříňky do auta

Nahrávat dopravní situaci, která se děje před vozidlem, je čím dál víc žádaná věc. Podívali jsme se několik kamer do auta, u kterých jsme srovnali parametry a představili jsme kameru, která je určená pro nahrávání videa při špatných světelných podmínkách.
 

Srovnání kamery od SJCAM a Yi Technology

 
Yi Lite je nová akční kamera a umí nahrávat videa do 1080p 60fps rozlišení. Nechybí jí displej či stabilizace videa. Jak si vede ve srovnání s úspěšnou SJCAM SJ5000X Elite?
 

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktualizace pro SJCAM a Yi akční kamery

Akční kamery SJCAM a Yi jsou na tom, co se podpory vydávání aktualizací velmi dobře. O tom svědčí také nové aktualizace firmwaru, které v září obdržely.
 

Vybíráme akční kameru s dálkovým ovládáním

 

Při nahrávání akčních videí se ve většině případů nedá spolehnout na zapnutí nahrávání tlačítkem přímo na těle kamery. To řeší dálkový ovladač, který můžete mít na ruce nebo na přístupnějším místě než je kamera. Ne všechny kamery ovšem podporují dálkový ovladač.

Aktuality

SJCAM SJ9 Strike: 4K 60fps video a voděodolnost bez pouzdra

SJCAM SJ9 Strike bude nový model akční kamery čínského výrobce. Tato kamera bude voděodolná i bez pouzdra a nabídne až 4K rozlišení s 60 snímky za sekundu. Půjde o důstojného konkurenta pro GoPro HERO7 Black?

GoPro Hero7 v limitované edici Dusk White

GoPro vydává limitovanou edici své akční kamery Hero7 Black. Vypadá to, že bílá je nová černá! GoPro Hero7 Black je v současné době nejlépe vybavenou kamerou na trhu a limitovaná edice Dusk White by GoPro měla pomoci v prodejích.

SJCAM Ion: nová řada akčních kamer brzo dorazí na trh

SJCAM chystá tři nové akční kamery. SJCAM Ion Carbon, Ion Totem a Ion Krypton nenabídnou nic zásadního a jedná se tak spíše o nesmyslnou řadu akčních kamer v portfoliu čínského výrobce. Co budou kamery umět?

Niceboy PILOT Q1: základní HD kamera do auta s 3" displejem

Niceboy přichází na trh s novou kamerou do auta. Po modelu PILOT Q3 se do prodeje dostane levnější varianta PILOT Q1 s interpolovaným Full HD rozlišením. Lákadlem může být velký 3" displej. Jaká bude cena autokamery Niceboy PILOT Q1?

DJI Osmo Pocket: malá 4K 60fps kamera na 3-osém gimbalu

DJI přichází s novou malou kamerou s 4K 60fps rozlišením, která je umístěna na 3-osém gimbalu. Na jedno nabití vydřží Osmo Pocket 140 minut a překvapí také cenou. Navíc s obalem je zaručena vodotěsnost do 60 metrů!

Aktualizace firmwaru pro akční kameru Niceboy VEGA 6

Niceboy VEGA 6 je jednou z nejlevnějších nativních 4K akčních kamer s kodekem H.265. Nově je k dispozici aktualizace firmwaru  pro tuto kameru, která přináší možnost vypnutí systémových zvůků tlačítek kamery.

Black friday 2018: nativní 4K akční kamery pod 3500Kč

Černý pátek 2018 se nezadržitelně blíží a akční ceny se dotkly i akčních kamer. Vybrali jsme akční kamery s nativním 4K rozlišením a ceny jsou tak nízko, že některé kamery se dají koupit již za cenu lehce nad 3000Kč! Jaké kamery to jsou?

GoPro HERO7 Silver VS Niceboy VEGA 6: srovnání parametrů

GoPro HERO7 Silver a Niceboy VEGA 6 jsou si parametrově velmi podobné. V čem se ale přesně tyto akční kamery liší, a která kamera toho nabídne za danou cenu více? Srovnali jsme parametry kamer GoPro a Niceboy.

Přinese SJCAM SJ9 vodotěsnost bez pouzdra? A co dál?

V SJCAM před pár týdny začali pracovat na nové akční kameře. Novinka by měla pokračovat v nově zaběhlém označení a na trh nejspíše přijde s názvem SJ9 (PRO). Základem by měla být vodotěsnost dle certifikace IP68 bez pouzdra.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde