GoPro Hero6 oficiálně, Sony umí 1000fps a DJI má nový dron

OHLÉDNUTÍ ZÁŘÍ - Sony má foťák, který zvládá až 1000fps u videa, GoPro Hero6 je zase první akční kamera s 1080p 240fps rozlišením. Srovnali jsme také kamery Yi Lite a SJCAM SJ5000x, vybrali kameru do auta a akční kameru s ovladačem.

Měsíc září patřil hlavně GoPro. Tato společnost představila svůj nový model akční kamera a Hero6 šplhá na pomyslném žebříčku úplně na vrchol. Pokud nechcete, aby Vám unikla žádná novinka, tak nás sledujte na Facebooku! O čem jsme psali v září 2017?

V hlavní roli GoPro Hero6 Black

 
GoPro Hero6 Black se stává první akční kamerou na světě, která umí Full HD video s 240 snímky za sekundu a u 2,7K rozlišení najdeme 120fps. Navíc se tato akční kamera začala prodávat hned v den uvedení a to dokonce i v ČR. Tuto novinku jsme také srovnali s loňským modelem Hero5.
 

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sony RX0 umí 1000fps!

Sony představilo voděodolný kompakt s 1" senzorem, který umí nahrávat videa s 1000 snímky za sekundu. Bohužel tato snímková frekvence má své omezení.
 

SONY Cyber-Shot DSC-RX0 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

DJI Mavic PRO Platinum

Nový dron má americká DJI. Mavic PRO Platinum je vylepšená verze loňského modelu. Má delší dolet a tišší chod. Dronu nechybí ani 4K kamera a spousty funkcí.
 

Černé skříňky do auta

Nahrávat dopravní situaci, která se děje před vozidlem, je čím dál víc žádaná věc. Podívali jsme se několik kamer do auta, u kterých jsme srovnali parametry a představili jsme kameru, která je určená pro nahrávání videa při špatných světelných podmínkách.
 

Srovnání kamery od SJCAM a Yi Technology

 
Yi Lite je nová akční kamera a umí nahrávat videa do 1080p 60fps rozlišení. Nechybí jí displej či stabilizace videa. Jak si vede ve srovnání s úspěšnou SJCAM SJ5000X Elite?
 

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktualizace pro SJCAM a Yi akční kamery

Akční kamery SJCAM a Yi jsou na tom, co se podpory vydávání aktualizací velmi dobře. O tom svědčí také nové aktualizace firmwaru, které v září obdržely.
 

Vybíráme akční kameru s dálkovým ovládáním

 

Při nahrávání akčních videí se ve většině případů nedá spolehnout na zapnutí nahrávání tlačítkem přímo na těle kamery. To řeší dálkový ovladač, který můžete mít na ruce nebo na přístupnějším místě než je kamera. Ne všechny kamery ovšem podporují dálkový ovladač.

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde