GoPro Hero5 a telemetrie do videa: jak rychle či daleko?

Kamera GoPro Hero5 Black má GPS a díky ní můžete do svého videa přidat informace o rychlosti, výšce či dokonce o přetížení. Tyto informace do videa přidáte pomocí aplikace Quik.

Pokud u akční kamery GoPro Hero5 Black zapnete GPS, tak můžete následně do videa přidat údaje, které GPS zaznamená. Svá videa tak můžete obohatit o rychlost, přetížení, nadmořskou výšku či vložit trasu.

Abyste tato data odemkli, tak je nutné použít nejnovější verzi aplikaci Quik (stahovat můžete zde), po té už je velmi jednoduché vložit do videa vrstvu, která zobrazí zaznamenané informace (viz obrázek výše). Tuto vrstvu navíc můžete přizpůsobovat podle toho, jak Vám to bude vyhovovat. Můžete měnit velikost nebo odstranit informace, které ve videu mít nechcete.

GoPro Hero5 Black navíc nabídne 4K video s 30 snímky za sekundu a u 1080p rozlišení lze volit až 120fps. Kameře nechybí stabilizace videa a lze fotit i do RAW. GoPro Hero5 je i bez pouzdra voděodolná až do hloubky 10 metrů a má dotykový displej s živým náhledem nahrávaného videa.

V současné době se cena kamery GoPro Hero5 Black na českém trhu pohybuje takto:

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: GoPro.com

Aktuality

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde