GoPro Hero 5 s dotykovým displejem na videu a fotkách

Vypadá to, že vydání GoPro Hero 5 se blíží. Na internetu se objevily první fotografie této akční kamery a také video, které naznačuje, že kamera dostane dotykový displej.

Akční kamera GoPro Hero 5 měla být vydaná již na konci roku 2015, další informace hovořily o červenci tohoto roku, ale v GoPro se svým nejnovějším modelem nebyli spokojeni a vydání několikrát odložili. Teď to vypadá, že se rýsují alespoň střípky z toho, co kamera bude umět a jak bude vypadat.

Fotografie zveřejnil web mobile01 a jak se zdá, tak kamera GoPro Hero 5 přijde s dotykovým displejem. Tomu napovídá to, že na přední straně kamery chybí ovládací tlačítko a také další únik videa, které zveřejnil web theverge:

Není jisté, jestli bude i pětková řada existovat ve dvou variantách (silver a black) a jestli tak nebude jedna kamera bez dotykového displeje. Také si budeme muset počkat na kompletní specifikace kamery a jestli bude konkurencí pro Xiaomi Yi 4K nebo bude mít dokonce lepší specifikace. Některé spekulace hovoří o 4K videu s 60fps a dokonce o 8K rozlišení.

Současný únik hovoří jen o rozměrech GoPro Hero 5 (62 x 44,6 x 32,7 mm) a hmotnosti 118 gramů včetně baterie, která by podle posledních informací měla mít kapacitu 1220 mAh. 

Velmi zásadní bude jistě cena nové GoPro Hero 5, protože v současné době jsou TOP modely kamer postaveny se svou cenou velmi nízko. Již zmíněná Xiaomi Yi 4K by se měla prodávat v ČR za 7000Kč a Niceboy Vega 4K PRO dokonce za 6000Kč včetně dálkového ovladače.

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde