GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

Podle informací je nové GoPro o 40% lehčí a o 50% menší než Hero 4 (v podstatě se jedná o stejný styl jako je kamera Polaroid Cube). Kamera má nevyměnitelnou baterii, která by měla vydržet natáčet 2 hodiny. GoPro Hero 4 Session dále disponuje Bluetooth, WiFi a pochopitelně i MicroUSB. 

Samotná kamera bez pouzdra je voděodolná do hloubky 10 metrů a dokáže nahrávat videa ve Full HD rozlišení při 60 snímcích za vteřinu. Kamera zvládne i rozlišení 1440p při 30fps. Bohužel nezvládne 4K video, jako Hero 4 black

Vzhledem k velikosti kamery se zjednodušilo i ovládání, které se provádí pomocí jediného tlačítka. Jedno krátké stisknutí nejen že zapne kameru, ale zároveň i začne automaticky nahrávat video. Delší stisknutí poté přepne kameru do režimu focení.

Prodej kamery GoPro Hero 4 Session by měl začít 12.7.2015 a cena je stanovena na 399$ (tedy stejně jako GoPro Hero 4 Silver)

Zdroj: GoPro.com

Diskusní téma: GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde