GitUp Git3 nebude mít 4K rozlišení a ani 120fps u FullHD

Během jednoho měsíce dorazí na trh nová akční kamera GitUp Git3 a vypadá to, že přijde spíše zklamání. Nabídne sice GPS a dotykový displej, ale vše ostatní bude téměř stejné jako u Git2.

První spekulace o akční kameře GitUp Git3 vypadaly velmi slibně: reálné 4K rozlišení s 30fps, 120fps u 1080p rozlišení a k tomu všemu GPS. Podle informací, které máme k dispozici, bude Git3 jen mírně vylepšený model oproti Git2.

GitUp Git3 sice bude mít GPS a bude tak možné do videa vkládat informace např. o rychlosti, ale informace o nativním 4K rozlišení nebyly správné. Kamera Git3 bude zvládat jako své maximum 2K (1440p) s 30fps a ke 4K videu se dostane pouze dopočtem. U Full HD videa půjde nastavit maximálně 60 snímků za sekundu. Novou potvrzenou informací je dotykový displej na zadní straně kamery a také bude Git3 podporovat připojení další kamery přes USB a bude možné tento obraz vkládat do videa.

Za GPS rozhodně chválím, už menší radost mám z dotykového displeje a co se rozlišení a snímkové frekvence týče, tak tam je to už naprosto zklamání.

Na českém trhu je stále k dostání předešlý model Git2, který má senzor Sony IMX206 a procesor Novatek a to za cenu:

GitUp GIT2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: GitUp

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde