Gitup Git3: další akční kamera se 120fps při Full HD?

Na trh měla přijít další akční kamera, které zvládne nativní 4K rozlišení a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu, navíc bude mít i GPS. Příští rok bychom se měli dočkat kamery Gitup Git3.

Článek editován (viz konec)

V současné době jsou na trhu dvě kamery od GitUp - lowendový model Git1 a kamera v nižší střední třídě Git2. Nově by se měla objevit i Git3.

Podle našich informací se kamera na trh v Číně nedostane dříve než v příštím roce, přesný termín ale není znám. Stejně jako jsou nejasné informace o HW kamery, každopádně se dá očekávat, že kamera přijde s procesorem Ambarella A12.

Co se dá potvrdit je, že kamera bude zvládat nativní 4K rozlišení s 30fps a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu. Na zadní straně kamery bude displej s živým náhledem nahrávaného videa a kamera bude disponovat EIS stabilizací.

Potvrzenou novinku u GitUp je přitomnost GPS u kamery Git3, tedy bude možné do videa vkládat informace o rychlosti a podobně.

Na další informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Každopádně na trh se chystá i Niceboy Vega 4K PRO či SJCAM SJ7 Star, tedy kamery se stejnými parametry, ale bez GPS.

Editace: informace o Git3 se nepotvrdily a nová kamera od GitUp bude spíše zklamání. Sice nabídne GPS, ale ostatní parametry zůstanou stejné jako u modelu Git2. Více informací o GitUp Git3 najdete v našem novém článku.

Aktuality

Amkov AMK200S: 360° kamera s dvěma objektivy

Počet 360° kamer roste jako houby po dešti a Amkov přichází už se svou druhou kamerou pro virtuální realitu. Ta má nově dva objektivy a zabere tak celé spektrum.

Xiaomi Yi 4K vs GoPro Hero 4 Black Edition (video)

Kamery Xiaomi Yi 4K i GoPro Hero 4 BE dokáží nahrávat videa ve 4K rozlišení a u Full HD videa disponují 120fps. Xiaomi má navíc stabilizaci videa, která GoPro chybí. Podívejte se na video srovnání.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde