Gitup Git3: další akční kamera se 120fps při Full HD?

Na trh měla přijít další akční kamera, které zvládne nativní 4K rozlišení a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu, navíc bude mít i GPS. Příští rok bychom se měli dočkat kamery Gitup Git3.

Článek editován (viz konec)

V současné době jsou na trhu dvě kamery od GitUp - lowendový model Git1 a kamera v nižší střední třídě Git2. Nově by se měla objevit i Git3.

Podle našich informací se kamera na trh v Číně nedostane dříve než v příštím roce, přesný termín ale není znám. Stejně jako jsou nejasné informace o HW kamery, každopádně se dá očekávat, že kamera přijde s procesorem Ambarella A12.

Co se dá potvrdit je, že kamera bude zvládat nativní 4K rozlišení s 30fps a u 1080p videa bude k dispozici až 120 snímků za sekundu. Na zadní straně kamery bude displej s živým náhledem nahrávaného videa a kamera bude disponovat EIS stabilizací.

Potvrzenou novinku u GitUp je přitomnost GPS u kamery Git3, tedy bude možné do videa vkládat informace o rychlosti a podobně.

Na další informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Každopádně na trh se chystá i Niceboy Vega 4K PRO či SJCAM SJ7 Star, tedy kamery se stejnými parametry, ale bez GPS.

Editace: informace o Git3 se nepotvrdily a nová kamera od GitUp bude spíše zklamání. Sice nabídne GPS, ale ostatní parametry zůstanou stejné jako u modelu Git2. Více informací o GitUp Git3 najdete v našem novém článku.

Aktuality

Garmin VIRB Ultra 30: 4K rozlišení a ovládání hlasem

Garmin oznámil vydání své nové akční kamery, která bude disponovat nativním 4K rozlišením, nebude jí chybět displej a půjde ovládat pomocí hlasových povelů. Do prodeje půjde již tento měsíc.

Test gimbalu Niceboy GYRO pro sportovní kamery

Na recenzi jsme měli stabilizátor pro akční kamery Niceboy, SJCAM, GoPro či Xiaomi. Niceboy GYRO stabilizuje ve třech osách, vyniká hliníkovým tělem a velmi dobrou stabilizací videa.

Uniká manuál ke GoPro Hero 5: známe rozlišení

Po prvních fotkách a videu kamery GoPro Hero 5 se na internet dostal i uník z manuálu pro tuto kameru a z něj lze vyčíst rozlišení kamery. Navíc GoPro chystá i vlastní gimbal!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde