Garmin Virb 360 s 5.7K rozlišením dostupná v ČR. Jaká je cena?

Garmin Virb 360 je první kamera s 5.7K 30fps rozlišením, která se začala prodávat. A tato kamera, která je i bez pouzdra odolná proti vodě se dostala do eshopů v České republice. Kolik Garmin Virb 360 stojí a jak vypadá video z kamery?

Za nedlouho se do prodeje dostane kamera Yi 360 VR Camera, která bude disponovat 5.7K rozlišením s 30 snímky za sekundu. Stejné maximální rozlišení má i Garmin Virb 360, která už se prodává dokonce i na českém trhu.

Garmin Virb 360 bude disponovat stabilizací videa, kterou půjde použít až do 4K rozlišení a při nejvyšším rozlišení bude mít datový tok videa 120Mbps. Kamera Virb 360 je také voděodolná do hloubky 10 metrů a nepotřebuje k tomu žádné pouzdro. Kameře nechybí ani GPS a Glonass a do videa tak půjde přidat informace o rychlosti pohybu, nadmořské výšce, přetížení, směru pohybu a další.

Garmin Virb 360 může pořizovat také sférické fotky při rozlišení 15MPx. Displej na kameře je schopen zobrazit základní informace o nastavení a Virb 360 nechybí ani Bluetooth, WiFi či NFC. Vestavěná baterie by měla vydržet na 1 hodinu nahrávání a Virb 360 umí pracovat s paměťovými kartami do velikosti 128GB.

Některé české eshopy již Garmin Virb 360 mají v prodeji a cena se pohybuje v tomto rozmezí:

Garmin Virb 360 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na YouTube se také objevila první videa z kamery Garmin Virb 360:

Na konci roku se do prodeje dostane také GoPro Fusion, kamera s 5.2K 30fps rozlišením. Zde si na cenu ještě musíme počkat. Co říkáte na Garmin Virb 360? Napište do diskuze:

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: YouTube a Garmin

Aktuality

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde